lifestylecoachingcompany

Lekker en gezond afvallen; waar het om gaat is het volhouden

Ik was laatst in een zwembad en ontmoette een dame die een beetje zwaarder was dan idealiter het geval zou zijn. Ze had al heel veel dieten geprobeerd. Ze vroeg mij wat ik zou adviseren. Ik antwoordde: zorg ervoor dat je het kan volhouden. Dat het leuk en lekker is, anders houd je het niet vol”.

Afvallen, meer energie krijgen, gezonder worden.  Geen crashdieet, maar een leefstijl die bij jou past en eentje die je kan volhouden. Gezonde en toch heel lekkere - zoveel mogelijk plantaardige - keuzes leren maken. Keuzes maken die bij jou passen op basis van wat jij lekker vindt. Want ook gezond kan echt lekker zijn. Zorgen dat je hormonen en bloedsuiker spiegel weer in balans komen zodat je je ook weer lekker in je vel kan voelen zonder het gevoel van altijd honger te hebben. Mijn uitgangspunt voor iedereen is dat “mijn maat niet jouw maat” is. 

Naast voeding, zijn ook voldoende ontspanning, beweging, zingeving en slaap minstens zo belangrijk. Gedragsverandering is voor mij een holistische benadering, want alles staat in verbinding met elkaar. 

Naast dat ik leefstijlcoach ben geef ik vanuit mijn achtergrond als orthomoleculair therapeut ook voedingsadvies. Ik laat je graag zelf de geheimen van een gezonde leefstijl ontdekken. Dit kan in 1-1 gesprekken of als onderdeel van het twee jarig groepsprogramma Cool. Dit laatste is alleen op verwijzing en voor mensen met een BMI van 25 of hoger al dan niet in combinatie met diabetes 2, hart- en vaatziekten, of andere medische klachten. 

Er is geen beter moment om te starten dan nu. Door je leefstijl aan te passen zal je niet alleen gewicht gaan verliezen, maar geef je ook een boost aan je hele immuunsysteem. Hiermee kan je diabetes 2 geheel omdraaien en ook andere medische klachten verlichten. Van overleven naar leven!

√ Weg met die vermoeidheid en energiedips, je voelt je weer energiek en fit!

√ Weg met die overtollige kilo's ZONDER dieet!

√ Weg met je down voelen, je hebt weer zin in het leven!

√ Je bent weer in verbinding met je lichaam en hart en weet dus wat jou blij maakt

Saskia Roeda

www.lifestylecoachingcompany.nl

saskia@saskiaroeda.nl

06-53520672